3 tips in Antwerpen

3 tips in Antwerpen: van ambachtelijke streekproducten in het Scheldeland tot een natuurwandeling in de Kempen.

1. Voor culinaire fijnproevers:

“In het Scheldeland kan je lekker watertanden bij verschillende ambachtelijke streekproducten als mosterd, vlaaien en streekbieren. Zo is er de Gouden Carolusroute om culinair te genieten.”

2. Voor cultuurliefhebbers:

“Scheldeland en de Kempen focussen op de combinatie wandelen en eten met verschillende arrangementen. Zo leren bezoekers de streken en hun natuur op een culinaire manier kennen. In Mechelen blijft natuurlijk de Sint-Romboutstoren dé attractie, maar met het Fort van Breendonk, de Kazerne Dossin, het Begijnhof en de Wintertuin is er in én rondom Mechelen ook veel te beleven.”

3. Voor natuurliefhebbers:

“In de Kempen kan je genieten van de Kempenkuur: een deugddoende wandeling doorheen de Kempen, een ideale plek om te ontstressen. Verder blijven ook de overstromingsgebieden langs de Schelde, de Stille Waters in Bornem en de Rupelstreek met de slikken en schorren aanraders.”

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

In het bruisende centrum van het mondaine Zoute in Knokke-Heist ligt het prestigieuze boetiekhotel Hotel Britannia. Een oase van rust aan onze Belgische Kust. 

..."
"

Aan de oevers van de adembenemende meren van l'Eau d'Heure bevindt zich viersterren etablissement Golden Lakes Hotel. De geschikte luxueuze uitvalbasis om deze fascinerende groene omgeven te (her)ontdekken. 

..."
"
Hotel Bero is geschikt voor gezinnen met kinderen die een onvergetelijke vakantie aan de Belgische Kust verlangen. Op vijf minuutjes wandelen van de zeedijk is het de perfecte locatie om de kust te ontdekken.
..."
"
GRANDE selecteerde dit hotel omwille van zijn unieke kamers en gunstige ligging. In het D-Hotel in Kortrijk zal je genieten van een ontspannend en zorgeloos verblijf. 
..."
"

Een juweeltje van een hotel, gehuisvest in een zeventiende-eeuws herenhuis langs de schilderachtige reien in hartje Brugge.

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Op een van de heuvels net buiten het centrum van Spa, bevindt zich het viersterrenhotel Radisson Blu Balmoral Hotel. Het is dé ideale plek om te ontspannen en het centrum te bezoeken.

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
In ‘Nieuw Brugge’ niet ver van het station vind je Radisson Blu Hotel Brugge. Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van het pittoreske stadscentrum van Brugge. Het is een prachtige moderne uitvalsbasis om de stad te bezoeken.
..."
"
Hotel Julien bevindt zich in twee historische gebouwen, omgeven door groene terrassen. Het biedt je heel wat stijl en comfort. De loungeruimte, een relaxerende plaats met boeken en magazines, leidt je naar de stijlvolle bar, waar je op je wenken bediend wordt.
..."
"

Verblijf in het vijf-sterren hotel van Brugge en ervaar een weekend vol luxe en cultuur! Iedere kamer en suite weerspiegelt de historische schoonheid van dit 15e eeuwse paleis, de voormalige residentie van de Hertogen van Bourgondië.

..."
"

In hotel Radisson RED Brussels geniet je van de levendige sfeer, de kunst, de muziek. Dit is de Europese hoofstad: ook voor Belgen is er veel te ontdekken!

..."

Pagina's