Hotel Britannia

Elizabetlaan 85, 8300 Knokke-Heist, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

In het bruisende centrum van het mondaine Zoute in Knokke-Heist ligt het prestigieuze boetiekhotel Hotel Britannia. Een oase van rust aan onze Belgische Kust. 

De iconische gevel, een toonvoorbeeld van de Anglo-Normandische kustarchitectuur, straalt klasse uit. In de recent gerenoveerde kamers, stijlvol ingericht met luxueuze elementen, kom je volledig tot rust. Het hotel beschikt over vijf verschillende kamertypes: de moderne eenpersoonskamers, de warm ingerichte standaard- en superieure kamers en de prachtige suites en junior-suites zijn allen fantastisch om in te vertoeven. 

Het enthousiaste team van boetiekhotel Hotel Britannia staat te allen tijde paraat om je verblijf in Knokke-Heist naar een hoger niveau te tillen. Huur een fiets bij de receptie of waai uit op het strand tijdens een wandeling met je viervoeter, die tevens van harte welkom is in het hotel. 

Het hotel bevindt zich op nauwelijks honderd meter van het strand, van waaruit u makkelijk de Zwinduinen kan verkennen of de tijd kan nemen om te herbronnen in de frisse zeelucht. 

Na een deugddoende nachtrust kan je in de ontbijtzaal genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekgebonden producten en een coupe champagne Barons de Rothschild om de dag feestelijk in te zetten. 

Bent u nog op zoek naar een event-locatie? Dan vormen de drie volledig vernieuwde vergaderzalen de ideale venue voor uw seminarie, bedrijfsevent of congres.