Nu vraag 12! Win een pakketreis voor 2 personen naar Italië ter waarde van 1.600 euro!

Dankzij de Toeristische Dienst van Italië en haar partner de Belgische reisspecialist voor Italië Emozioni kan je een pakketreis voor twee personen naar Italië winnen. Elke deelnemer die voor 29 mei 2019 één van onze 13 vragen correct beantwoordt maakt kans!
Nieuw: we stellen hierbij vraag 12!
 
Het pakket voor twee personen komt uit het aanbod van Emozioni (zie website) en bestaat uit 7 nachten hotelverblijf, huurwagen en vluchten in juli of augustus 2019. De totale waarde voor de twee personen samen bedraagt 1.600 euro (incl. BTW).
 
Emozioni is ontstaan uit de onschatbare passie van de twee oprichters Gennaro Bilotta en Toni Arioti voor hun vaderland Italië. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van reizen in Italië en 40 jaar in het organiseren van reizen vanuit België naar Italië.
 
Beantwoord één of meerdere van onze 13 wedstrijdvragen (telkens met de schiftingsvraag) via de wedstrijdlink ten laatste op 28 mei 2019. Elke twee weken plaatst GRANDE.be een nieuwe bijkomende vraag. Elke vraag mag apart beantwoord worden via de wedstrijdlink en geldt als een deelname, dus elkeen heeft maximum 13 kansen op winst, in het geval van 13 deelnames met telkens het correcte antwoord.
 

 

We geven je hierbij vraag 12!

Vraag 12: Hoe heet het lang houdbare flinterdunne brood uit Sardinië?
 
Eerder verschenen reeds de vragen 1 tot en met 11. Deze vragen beantwoorden is niet meer mogelijk. Geen nood: elk antwoord op elke vraag geldt als deelname aan de wedstrijd. Je kan dus nog steeds deelnemen door bovenstaande vraag te beantwoorden via de bovenstaande wedstrijdlink!

Schiftingsvraag:

Hoeveel individuele antwoordmails via de wedstrijdlink(en) op www.grande.be zal GRANDE.be ontvangen hebben voor deze wedstrijd over Italië op 29 mei 2019 om 0u00?

 

Over Italiëspecialist Emozioni:

Emozioni is ontstaan uit de onschatbare passie van de twee oprichters Gennaro Bilotta en Toni Arioti voor hun vaderland Italië. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van reizen in Italië en 40 jaar in het organiseren van reizen vanuit België naar Italië. Meer info op de website.
 
* Actievoorwaarden lezerswedstrijd
·      Te winnen prijs: éénmaal een pakketreis voor twee personen met een totale waarde van 1.600 euro (incl. BTW) naar Italië uit het aanbod van Emozioni, bestaande uit 7 nachten hotelverblijf + huurauto + vluchten in juli of augustus 2019.
·      Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres per wedstrijdvraag. Deelnemers kunnen dus maximaal 13 keer deelnemen, in geval ze telkens één van de 13 vragen apart beantwoorden en dat antwoord telkens apart doormailen via de wedstrijdlink op www.grande.be. Een antwoord is slechts geldig wanneer de wedstrijdvraag én de schiftingsvraag zijn ingevuld. Deelname kan enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden.
·      De winnaar is diegene die enerzijds één van de 13 vragen correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste.
·      De winnaar ontvangt een voucher.
·      Prijs afhankelijk van beschikbaarheid op te nemen in juli of augustus 2019.
·      De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.
·      Antwoorden mogen gemaild worden tot 28 mei 2019 om 23u59 mailontvangst bij GRANDE.be. Op 29 mei 2019 wordt de winnaar bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.