Grande offer

DERDE NIEUWE VRAAG: Win een voucher ter waarde van €1.500 en reis naar Spanje!

Zie jij een vakantie in het kleurrijke Spanje wel zitten? Waag dan nu je kans en win een voucher ter waarde van €1.500 voor een reis doorheen het prachtige Spanje. 

Hierbij de derde vraag van onze reeks vragen over Spanje: een nieuwe kans voor elke deelnemer, ook voor wie al deelnam aan de eerste vragen! Veel succes!

  Deze wedstrijd kwam tot stand in samenwerking met spain.info

GRANDE.be geeft in samenwerking met Turespaña een voucher weg voor een verblijf in Spanje. Wil jij de verborgen parels van dit populaire vakantieland zelf ontdekken? Het antwoord op de wedstrijdvraag kan je terugvinden in dit artikel. Neem dan deel via deze wedstrijdlink en win €1.500 vakantietegoed!

Vanaf vrijdag 1 december ontdek je in de newsletter en op de site van GRANDE.be een nieuw inspirerend artikel over een bestemming onder de Spaanse zon. Bij elke publicatie van een nieuw artikel volgt een nieuwe wedstrijdvraag. Beantwoord elke twee weken de nieuwe wedstrijdvraag, zo verviervoudig jij jouw kans om te winnen!

Deelnemen is eenvoudig: beantwoord de wedstrijdvragen via deze wedstrijdlink ten laatste op 31 december om 23:59 en win deze prachtige prijs! 

Het antwoord op de wedstrijdvraag kan je terugvinden in dit artikel.

Wedstrijdvraag 3:

Hoeveel Via Verdes (Groene Wegen) lopen er door Extremadura?

1) 4

2) 5

3) 6

4) 7

Schiftingsvraag:

Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben bij deze wedstrijd in samenwerking met Turespaña op 31 december om 23:59?

Op vrijdag 15 december volgt het vierde en laatste artikel én een nieuwe wedstrijdvraag. Beantwoord na publicatie van het artikel de nieuwe wedstrijdvraag en verhoog je kans op winst! Bij elke nieuwe wedstrijdvraag kan je per e-mailadres eenmalig deelnemen. 

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

Meer info vind je via deze links:

Extremadura

Spaanse groene wegen

Monfragüe 

Zomer

Cáceres

Mérida

Minder bekende steden en dorpen

Sterrenhemel

*Actievoorwaarden lezerswedstrijd

Te winnen prijs: een voucher ter waarde van 1500 euro voor een verblijf in Spanje

Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres per wedstrijdvraag (4 wedstrijdvragen). Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.

De winnaar is diegene die enerzijds de wedstrijdvragen correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste. 

De winnaar ontvangt een voucher.

De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.

Begin januari wordt de winnaar bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen gecontacteerd door GRANDE.be.