Grande offer

Win een weekend voor twee aan de meren van l'Eau d'Heure

Trek jij er graag op uit in de Belgische natuur? Neem deel aan onze exclusieve lezerswedstrijd en win een verblijf voor twee personen in Golden Lakes Hotel nabij de charmante meren van l’Eau d’Heure.

GRANDE.be geeft in samenwerking met Golden Lakes Hotel een verblijf voor twee personen (inclusief ontbijt) weg aan de oevers van La Plate Taille, één van de meren van l’Eau d’Heure. Maak van deze gelegenheid gebruik om deze adembenemende groene omgeving in het hart van de Ardennen te ontdekken.

Je verblijft in Golden Lakes Hotel, een prachtig viersterrenhotel dat integraal deel uitmaakt van Golden Lakes Village, een vakantiepark met 200 woningen aan de rand van het meer. Het Golden Lakes Hotel, uitgerust met 79 luxueuze kamers, appartementen en studio’s uitkijkend over een adembenemend landschap, is een oase van rust. Ontwaak in een groene omgeving en leef je uit in de weelderige bossen of op het water. Het hotel beschikt over een luxueuze spa, een magische plek voor lichaam en geest, waar je tot rust kan komen in de verschillende sauna’s, kan genieten van een deugddoende massage of kan ontspannen in het verwarmde zwembad en jacuzzi. In het bistronomisch restaurant met panoramisch uitzicht over het meer ontdek je streek- en seizoensgebonden gerechten die je smaakpapillen zullen prikkelen.

De meren van l’Eau d’Heure zijn de geschikte uitvalbasis voor een onvergetelijk weekend in de natuur. Op het domein worden tal van ontspannende en avontuurlijke activiteiten aangeboden voor het hele gezin. Ontdek de groene omgeving met de fiets of trek er al wandelend op uit via de vele pittoreske wandelpaden die in het domein werden aangelegd. Avonturiers kunnen hun hart ophalen met de vele bijzondere belevenissen die op en rond het water beoefend kunnen worden. Leef je met het hele gezin uit op het hoogteparcours van het Natura Avonturenpark en gier het uit terwijl je aan de reuzenkabelbaan over het meer van La Plate Taille zweeft. Lefgozers kunnen zich aan één van de vele adrenaline kicks op het meer wagen: ga voor het eerst flyboarden, bevaar de meren met de kajak, leer waterskiën of wakeboarden en ervaar een adembenemende zonsondergang aan boord van een zeilboot.

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Neem dan deel via deze wedstrijdlink en wie weet win jij wel een weekend voor twee in het prachtige Golden Lakes Hotel.

Deelnemen is eenvoudig: beantwoord de twee onderstaande wedstrijdvragen via de wedstrijdlink vóór 30 juni om 23:59.

Wedstrijdvraag 1: In welke Waalse provincie ligt het hoofdmeer van l’Eau d’Heure?

A. Luxemburg

B. Namen

C. Henegouwen

Schiftingsvraag: Hoeveel antwoorden zal GRANDE.be ontvangen hebben bij deze wedstrijd in samenwerking met Golden Lakes Hotel op 30 juni 2023 om 23:59?

*Actievoorwaarden zijn van toepassing, zie onderaan.

*Actievoorwaarden lezerswedstrijd

  • Te winnen prijs: een verblijf in een tweepersoonskamer (incl. ontbijt) bij Golden Lakes Hotel  
  • Maximaal één deelname per persoon en/of mailadres. Deelnemers verklaren zich akkoord met de actievoorwaarden. Deelname enkel via de wedstrijdlink op www.grande.be.
  • De winnaar is diegene die enerzijds de wedstrijdvragen correct beantwoordde en anderzijds het kortste bij de schiftingsvraag ligt. Bij gelijke afstand tot het correcte antwoord in de schiftingsvraag bepaalt het moment van ontvangst van de antwoordmail bij GRANDE.be de winnaar: wie eerst antwoordde plaatst zich eerste. 
  • De winnaar ontvangt een voucher.
  • Prijs afhankelijk van beschikbaarheid op te nemen tot 30 december 2023, met uitzondering van speciale zaterdagen en weekends. 
  • De prijs kan niet worden overgedragen op of verkocht worden aan derden, noch omgeruild tegen geld.
  • Op 3 juli 2023 wordt de winnaar bepaald en vervolgens in de loop van de volgende dagen bekendgemaakt.
Copyright foto's: Golden Lake Village