Grande offer

Exclusief GRANDE.be weekend in Hotel Amigo***** op de Grote Markt van Brussel – 2 dagen/1 nacht à 249 euro pp

Wij stellen U een 5 sterren uitstap voor, volledig exclusief! Een droomweekend en een unieke ervaring in het hart van onze hoofdstad, en in het mooiste hotel van Brussel.

Doe zoals de groten der aarde! Hotel Amigo opent haar deuren voor U, om U een andere manier van reizen te leren kennen. Ook in deze speciale periode…


Beeld U in…

… aankomst in het begin van de namiddag bij Hotel Amigo. De bediende van de valet parking neemt Uw autosleutels aan, Uw VIP-ervaring start al meteen. U betrekt een Deluxe kamer of een Executive kamer, daar wacht al een fles champagne op U.

De top van de top van hotelconcierges helpt U volgens Uw wensen, U kan ze herkennen aan hun ereteken ‘Gouden Sleutels’. Alles is op wandelafstand… Uiteraard de Grote Markt achter de hoek, de bekende Dansaertstraat waar internationale mode-ontwerpers tentoon stellen, de prachtige Zavel waar antiek- en kunstwinkels elkaar verdringen, het pittoreske Marollenkwartier,…

Aan het eind van de namiddag keert U dan terug naar het hotel. Daar wacht al een cocktail in bar A. Het plezier vervolgt met een gastronomisch 3 gangen diner in restaurant Bocconi, inclusief wijnen.
Na een uitstekende nacht op uw kamer, geniet U de volgende morgen van een heerlijk ontbijt.

Rond 11 uur wordt uw koets voorgereden voor het hotel, klaar voor een historische rondrit door Brussel. Inderdaad: zoals in Rome of Madrid! Indien U liever een rit maakt per fiets, hoeft U het maar te vragen.

Daarna is het tijd voor een uurtje sport in het Fitness Center van het hotel, of anders nog wat flaneren door de pittoreske straatjes van Brussel. De ideale gelegenheid om voor de duur van een weekend opgenomen te worden in een magische wereld!

Weekend 2D/1N in Hotel Amigo Grote Markt à 249€/pp

Prijs per persoon op basis van dubbelkamer: 249€ (in plaats van 370€)
Single supplement op aanvraag
Aanbod geldig tot en met 28 februari 2021 volgens beschikbaarheid
Deze aanbieding omvat

• Een overnachting in een kamer Deluxe of Executive
• Een fles champagne in Uw kamer
• Het ontbijt
• Een cocktail in bar A
• Een 3 gangen diner met wijnen inbegrepen in het restaurant van het hotel
• Een rondrit per koets met paard door de straten van Brussel
• Toegang tot het Fitness Center van het hotel
• Service valet parking

Informaties en reservaties

- Deze aanbieding is geldig volgens de beschikbaarheden in het hotel.
- Om Uw reservatiecode te verkrijgen en Uw reservatie bij het hotel te kunnen afwerken, gelieve het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met U op en geven U de beschikbare data door.