Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor

GRANDE hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"
Villa d'Amelia is een stijlvol en hedendaags hotel, 15 kilometer ten zuiden van Alba. De villa werd in de 18de eeuw gebouwd bovenop de heuvels van Benevello en recent gerenoveerd in een elegante inrichting met alle mogelijke comfort.
..."
"

Straatsburg bezoeken, én genieten van de natuur en de rust! Dat is wat het kasteel-hotel Château de l'Ile biedt: 62 prachtige stijlvolle kamers of suites op een 7tal kilometer in de natuur rond Straatsburg.

..."
"

Hotel Das Neue Moselschlösschen in Traben ligt prominent op 150 m van de stalen brug, die Traben met Trarbach verbindt over de Moezel. Hier worden gasten op alle mogelijke manieren in de watten gelegd.

..."
"
Vlamingen Eli en Evelyne De Maeyer trokken naar Agonac in de Dordognestreek om hun droom waar te maken. Recht tegenover de romaanse dorpskerk renoveerden ze een oud 19e-eeuws herenhuis tot een warme, hartelijke B&B.
..."
"

Middenin het plattelands hartje van Málaga, in Gibralgalia, ligt Posado Los Cántaros. De Belgische eigenaar Patrick toverde er een 19e eeuwse landhuis en oude molen om tot een knus, landelijk en typisch Andalusisch charmehotel.

..."
"

Mas La Forestière is een luxueuze vakantievilla voor 8 à 10 personen in de Alpes-de-Haute-Provence in Zuid-Frankrijk. De vakantievilla beschikt over een verwarmd zwembad en bevindt zich op een volledig omheind privé terrein van 10.000 m2.

..."
"

In de Gard nabij Uzès en kortbij Avignon en Nïmes ligt Mas du Temple, een luxe nieuwbouwvilla die je kan huren voor korte en lange verblijven. De villa heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers en biedt alle voorzieningen: een verwarmd zwembad, airco, wifi, een inpandige garage,…

..."
"

Het ABC Hotel aan de Blankenbergse kust verwelkomt je met haar charmante inrichting en sfeervolle inkom- en trappenhal. Je geniet er van een ontspannen en gezond verblijf op wandelafstand van de zee. Dit vernieuwd boetiekhotel ligt op de hoek van de ingangslaan richting centrum en naar de zee.

..."
"

Na een jarenlange zoektocht in Italië zijn Nadine en Peter eind 2009 verliefd geworden op de prachtige regio Le Marche. Ze besloten toen een oude boerderij in Ostra te kopen. Eindelijk werd hun droom werkelijkheid: wonen in een prachtige streek in Italië. Sotto la Quercia is voor hen dan ook het sprookje dat tot leven kwam.

..."
"

Luc en Cindy ruilden hun restaurant in Maasmechelen in 2017 voor een chambres d'hôtes en table d'hôtes in de rustige en landelijke Auvergne. Saint-Maigner ligt op 675 kilometer van Brussel. Je verblijft er in sfeervolle kamers op de nieuw ingerichte boerderij.

..."