AX The Saint John Boutique Hotel

Triq Il-Merkanti 176, 1174 Valletta, Malta
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

Gesitueerd in de hoofdstad Valletta op Malta bevindt zich het viersterrenhotel AX The Saint John. Droom weg in dit boetiekhotel, ondergebracht in een gerenoveerd 17e eeuws gebouw. 

Dit gerenoveerde boetiekhotel uit de 17e eeuw beschikt over 19 gepersonaliseerde kamers, die ieder gekenmerkt zijn door een unieke vintage stijl met industriële toetsen. Het hotel heeft vier verschillende kamertypes. Met uitzicht op de binnenplaats van het hotel kan je verblijven in de comfortkamer, voor twee personen, of in de comfort quad room, voor vier personen. De deluxe kamer en de superior kamer kijken uit op de bruisende hoofdstad van Malta. De kamers zijn voorzien van de nieuwste technologie, gratis WiFi, airconditioning, complete badkameraccessoires en thee- en koffiefaciliteiten 

Naast AX The Saint John ligt het restaurant Cheeky Monkey Gastropub. Wie in het boetiekhotel verblijft, kan hier ’s ochtends genieten van een fantastisch ontbijt met alles erop en eraan. De chefkoks van dit etablissement zorgen voor versgebakken brood, vers fruit, vruchtensap en tal van zoete en hartige producten. Ook voor lunch en diner kan je bij deze gastropub terecht. Er staan geweldige biercocktails en lekkere hamburgers op de menukaart. 

Het hotel kent ook een fantastische ligging. Het bruist van de activiteiten in Valletta. De markt van Valletta ligt op honderd meter van het hotel. Ook het Manoel Theater, het Nationaal Oorlogsmuseum en de Upper Barrakka-tuinen bereik je in minder dan tien minuten.