Reizen per video in Valletta, Malta

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Valletta.

Valletta is de hoofdstad van Malta. Malta is een eiland in de Middellandse Zee. De stad staat sinds 1980 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Op gebied van aantal inwoners, is Valletta de kleinste hoofdstad van de Europese Unie. Als je de stad vanuit de lucht bekijkt, merk je op dat de stad heel nauwkeurig is uitgebouwd. Er waren dan ook, nog voor er iets gebouwd werd, plannen over hoe de stad er zou uitzien. Enkele bekende bouwwerken zijn het Fort Sint-Elmo en de Sint-Janscokathedraal.

In deze video heb je het gevoel echt door de stad te lopen, je ziet de stad met je eigen ogen. Dat gevoel wordt afgewisseld met dronebeelden die de prachtige kustlijn van Valletta laten zien.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"
Rosselli in de Maltese hoofdstad Valletta behoort tot de hoog kwalitatieve collectie van AX Privilege. Het boetiekhotel met 25 kamers of suites combineert een prachtige architectuur, alle moderne comfort... en het Under Grain restaurant met Michelin ster.
..."
"

Gesitueerd in de hoofdstad Valletta op Malta bevindt zich het viersterrenhotel AX The Saint John. Droom weg in dit boetiekhotel, ondergebracht in een gerenoveerd 17e eeuws gebouw. 

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

The Palace ligt in het centrum van Sliema, één van de topbestemmingen aan de overkant van de ‘Grand Harbour’ van La Valletta.

..."