Hotel Bütgenbacher Hof

Marktplatz 8, 4750 Bürtgenbach, België
GRANDE reporter Gert Van Wichelen bezocht dit hotel

Hotel Bütgenbacher Hof is het kleine paradijs midden de prachtige natuur van de Oostkantons. Voor veel Vlamingen is dit moderne en klassevolle hotel een vaste waarde!

Bütgenbach is een van de mooiste dorpen van de Oostkantons. Aan de idillysche Marktplatz ligt het Hotel Bütgenbacher Hof. In dit klassevolle 4-sterren hotel gaat de familie Maraite tot het uiterste om je verblijf top te maken. De bediening is voorkomend vriendelijk, en volledig in het Nederlands! Voor veel Vlamingen is Hotel Bütgenbacher Hof dan ook een vaste waarde.

Van hieruit verken je de veelzijdige natuur in de Oostkantons: Bütgenbach staat bekend om haar meer en ligt net onder het Natuurpark Hoge Venen. Wandelaars trekken naar de Hoge Venen, fietsers verkennen de Vennbahn of het Ovelo-knooppuntennetwerk, watersporters de Bütgenbacher See.

Hotel Bütgenbacher Hof is modern eigentijds ingericht. Er zijn eenpersoons- en tweepersoonskamers met alle comfort: breedbeeld TV, gratis WIFI, kluis, regendouche of bad, badjassen en -slippers... én zachte verwen-bedden. Gezinnen kunnen een dubbele kamer of suite boeken, ook voor personen met een fysieke beperking is er een aangepaste kamer beschikbaar.

Het hotel scoort ook hoog met haar ruime terras en gastronomisch restaurant, met gerechten gebaseerd op lokale producten en recepten. Bekijk zeker de verschillende arrangementen! Ook op het vlak van wellness is het aanbod zeer uitgebreid: een indoor zwembad, sauna, whirlpool, solarium en wellness ruimte met mogelijkheid tot massage.

Bütgenbach ligt op amper twee uur rijden van Brussel of Antwerpen, in Hotel Bütgenbacher Hof is het volop vakantie!