Golden Lakes Hotel

Route de la Plate Taille 51, 6440 Froidchapelle, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

Aan de oevers van de adembenemende meren van l'Eau d'Heure bevindt zich viersterren etablissement Golden Lakes Hotel. De geschikte luxueuze uitvalbasis om deze fascinerende groene omgeven te (her)ontdekken. 

Golden Lakes Hotel, een luxueus viersterrenhotel dat integraal deel uitmaakt van Golden Lakes Village, een vakantiepark met 200 woningen aan de rand van het meer, is de geschikte uitvalbasis om de streek rondom de meren van l'Eau d'Heure volledig te verkennen. Het Golden Lakes Hotel, uitgerust met 79 luxueuze kamers, appartementen en studio’s uitkijkend over een adembenemend landschap, is een oase van rust in de Belgische Ardennen. De stijlvol ingerichte kamers hebben een buitengewoon zicht op het meer en de omliggende natuur. Ontwaak in een groene omgeving en leef je uit in de weelderige bossen of op het water tijdens je verblijf in Golden Lakes Hotel. 

Het hotel beschikt over een luxueuze spa, een magische plek voor lichaam en geest, waar je tot rust kan komen in de verschillende sauna’s, kan genieten van een deugddoende massage of kan ontspannen in het verwarmde zwembad en jacuzzi. In het bistronomisch restaurant met panoramisch uitzicht over het meer ontdek je streek- en seizoensgebonden gerechten die je smaakpapillen zullen prikkelen.

De meren van l’Eau d’Heure zijn de geschikte uitvalbasis voor een onvergetelijk weekend in de natuur. Op het domein worden tal van ontspannende en avontuurlijke activiteiten aangeboden voor het hele gezin. Ontdek de groene omgeving met de fiets of trek er al wandelend op uit via de vele pittoreske wandelpaden die in het domein werden aangelegd. Avonturiers kunnen hun hart ophalen met de vele bijzondere belevenissen die op en rond het water beoefend kunnen worden. Leef je met het hele gezin uit op het hoogteparcours van het Natura Avonturenpark en gier het uit terwijl je aan de reuzenkabelbaan over het meer van La Plate Taille zweeft. Lefgozers kunnen zich aan één van de vele adrenaline kicks op het meer wagen: ga voor het eerst flyboarden, bevaar de meren met de kajak, leer waterskiën of wakeboarden en ervaar een adembenemende zonsondergang aan boord van een zeilboot.