Hotel Bero Oostende

Hofstraat 1a, 8400 Oostende, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel
Hotel Bero is geschikt voor gezinnen met kinderen die een onvergetelijke vakantie aan de Belgische Kust verlangen. Op vijf minuutjes wandelen van de zeedijk is het de perfecte locatie om de kust te ontdekken.
Gesitueerd aan de Belgische kust, dichtbij bij de dijk, bevindt zich het viersterrenhotel Bero Oostende. Met zijn 70 kamers behoort het hotel tot de grootste van Oostende. Er zijn drie verschillende kamertypes. Zo zijn er Ecology kamers die energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zijn er de comfortabele Executive kamers en de budgetvriendelijke Classic kamers. De kamers zijn hedendaags ingericht en allemaal voorzien van gratis WiFi en TV. Van elke soort kamer zijn er drie aangepaste rolstoelvriendelijke kamers die op aanvraag kunnen worden gereserveerd. 
 
In Hotel Bero Oostende kan je volledig ontspannen in de Wellness Ninfea die voorzien is van een zwembad, sauna, biosauna, infraroodzitbanken, relaxruimte en regendouches. Het hotel heeft ook een eigen fitnesscenter. 
 
In het hotel kan je 24/24u terecht in de On the Rocks bar met Lindores lounge voor een drankje. De allerkleinsten kunnen bij goed en slecht weer ravotten in de indoor kinderspeeltuin Captain Haddock’s Cabin. Ook voor zakelijke seminaries ben je bij Hotel Bero aan het juiste adres. Comfortabel vergaderen, intensief brainstormen of een opleiding geven is allemaal mogelijk in een van de drie vergaderzalen.