D-hotel Kortrijk

Abdijmolenweg 1, 8510 Marke, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel
GRANDE selecteerde dit hotel omwille van zijn unieke kamers en gunstige ligging. In het D-Hotel in Kortrijk zal je genieten van een ontspannend en zorgeloos verblijf. 
D-Hotel in Kortrijk is een viersterrenhotel met 44 kamers. Het hotel biedt drie kamertypes: de standaard kamer, de designkamer en de suite. Alle kamers zijn voorzien van een dubbel bed, TV, air-conditioning en gratis WiFi.
 
De designkamers zijn door artiesten aangekleed. Nedda El-Asmar creëerde twee identieke kamers die elkaars spiegelbeeld zijn. De ene kamer heeft een prachtig bad, de andere een brede regendouche. De Diamond designkamer is ontworpen door Hulchi Belluni en staat helemaal in het teken van positieve energie. De Fashion designkamer is uiterst elegant en ontworpen door Eduard Vermeulen, de oprichter van modehuis Natan. De Floral designkamer ademt de natuur: frisheid en rust staan centraal. Deze kamer is gecreëerd door Geert Pattyn. Naast de designkamers zijn er drie suites die ontworpen zijn door Ozark Henry, Fabiaan Van Severen en Matali Crasset. 
 
Alle gasten van de designkamers of suites mogen gratis gebruik maken van de d-mixx wellness.
Deze wellness is een oase van rust en relaxatie. Je kan er terecht voor massages, manicure, pedicure. De spa is uitgerust met een infrarood cabine, sauna, biosauna, stoombad en spa zwembad. 
 
Ontbijten doe je in een oude boerderij die is omgetoverd in een elegante ontbijtruimte. 
Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en zwembad. Wie op zoek is naar een originele locatie voor een meeting, receptie, seminarie, modeshow of zelfs een exhibitie kan hier ook terecht.