Hotel Radisson RED Brussels

Idaliestraat 35, 1050 Brussel, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

In hotel Radisson RED Brussels geniet je van de levendige sfeer, de kunst, de muziek. Dit is de Europese hoofstad: ook voor Belgen is er veel te ontdekken!

Een levendige sfeer in het hartje van Brussel, daar staat hotel Radisson RED Brussels voor. Het hotel ligt aan de Europese wijk, net naast het prachtige en statige Luxemburgplein.

 

Op dat plein is altijd wat te beleven: rond het kleine parkje liggen tal van restaurants en cafés. Van hieruit kom je ook makkelijk in het centrum van de stad. Brussel is niet alleen de Europese hoofdstad, er is – ook voor Belgen – nog heel wat te ontdekken qua architectuur, kunst en muziek!


Het 4 sterren hotel heeft een kleurrijke warme inrichting, met veel licht en rood als dominerende kleur. Hier kan je genieten van kunst, mode en muziek: regelmatig organiseert men exposities of muziekevents met live dj’s.


Er zijn 149 kamers of suites. Elke kamer heeft een inloop regendouche, een Smart led-tv en gratis wifi, koffie en thee. Overal is er ook een picknicktafel, een safe, koelkast en airco. Je kan kiezen voor een king bed, of twee twin bedden. Ook is er een restaurant en bar, een snackbar, een fitness en een spelletjesruimte.