Reizen per video in Brussel

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Brussel.

Brussel is de hoofdstad van België en is het bestuurlijk centrum van de Europese Unie. Enkele historische gebouwen zijn de Koninklijke Muntschouwburg, het Atomium, het stadhuis, het Koninklijk Paleis en de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele. Brussel heeft veel musea waaronder het Belgisch stripmuseum en het museum van Belgische brouwers.

Tegen de klok in ga je in volle snelheid door de stad terwijl je veel bezienswaardigheden bekijkt. Af en toe krijgen we ook een vogelperspectief idee over de stad Brussel, alsof je in een helikopter naar beneden zit te kijken.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

In hotel Radisson RED Brussels geniet je van de levendige sfeer, de kunst, de muziek. Dit is de Europese hoofstad: ook voor Belgen is er veel te ontdekken!

..."