Radisson Blu Balmoral Hotel Spa

Avenue Léopold II 40, 4900 Spa, België
GRANDE reporter Gert Van Wichelen bezocht dit hotel

Op een van de heuvels net buiten het centrum van Spa, bevindt zich het viersterrenhotel Radisson Blu Balmoral Hotel. Het is dé ideale plek om te ontspannen en het centrum te bezoeken.

Ook ligt het hotel slechts enkele minuten van Les Thermes de Spa en de golfbaan van de Royal Golf Club des Fagnes.

Gesitueerd in de bossen van de Belgische Ardennen, bevindt zich het viersterrenhotel Radisson Blu Balmoral Hotel. Het hotel heeft 106 kamers of suites. Er zijn zes kamertypes: standaard, superior, premium, suite, suite met balkon en 2-slaapkamersuite. De kamers zijn elegant ingericht met een eigentijds decor, compleet met gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten. Vanuit vele kamers heb je een prachtig uitzicht over de vallei.

In het Balmoral Wellness Center in het hotel kan je volledig ontspannen dankzij een massage, schoonheidsbehandeling of Turks bad. Het hotel heeft ook een eigen fitnesscenter om te sporten. In de buurt van het hotel kan je kan je Les Thermes de Spa bezoeken of de golfbaan van de Royal Golf Club des Fagnes.

Het hotelrestaurant Entre Terre & Mer zorgt voor een authentieke regionale keuken. Buiten eten in de prachtige omgeving geeft je gastronomische ervaring een extra dimensie. Na de maaltijd kan je genieten van een lekkere cocktail en een spelletje snooker in L'Entre Temps Bars.