5 Sterren Video Kazakhstan

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Kazakhstan.

Kazakhstan is het grootste land in Centraal-Azië. Het grenst aan met Rusland, China, Kirgizië, Oezbekistan en Turkmenistan. De kleine kustlijn van dit land ligt aan de Kaspische zee. Dit land ligt grotendeels in Azië maar ook voor een klein deel in Europa. Dit land is als een vergeten parel op onze aardbol. Met zijn prachtige natuur is dit de perfecte bestemming voor backpackers.

   Via sfeerbeelden maak je in deze video kennis met Kazakhstan. Ze laten de prachtige vlaktes, meren en heuvels zien op een manier die het land eer aan doet. De focus ligt hier vooral op de natuur en sporten in deze omgeving. Dat maakt dat dit land perfect wordt neergezet voor backpackers.

     Creator: Gleb is een beginnende Youtuber die sfeervideo’s van verschillende landen plaatst. Hij wil de minder bezochte landen zo wat meer in de kijker brengen. Deze mogen namelijk ook gevierd worden. Hij maakt deze video’s vooral omdat hij hier zo veel plezier aan heeft en om de herinneringen aan bezochte bestemmingen ook bij te kunnen houden.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek