5 Sterren Video Faeröer

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier de Faeröer eilanden.

Faeröer is een van de best bewaarde geheimen van Europa. Dit eiland maakt deel uit van Denemarken maar heeft een eigen bestuur. Het landschap van Faeröer is machtig en dramatisch, waardoor veel natuurliefhebbers hierdoor worden aangetrokken. Je kan hier genieten van een prachtige kustlijn, bergen en heuvellandschappen en prachtige vlaktes. Door de noordelijke ligging en het onvoorspelbare weer is de beste reistijd absoluut de zomer.

  Met deze video kom je alles te weten wat nodig is om een reis te maken naar Faeröer. Ze bespreken een deel basisgeschiedenis maar geven ook een aantal tips om een vlekkeloze vakantie te maken. Deze tips en praktische uitleg wordt vergezeld door prachtige sfeerbeelden van het eiland. Verder word je meegenomen op de reis die de creators gemaakt hebben en maak je kennis met hun aanraders en afraders.

     Creator: Allan Su is een gepassioneerde reiziger die zijn liefde voor reizen en film heeft gecombineerd. Hij maakt luchtige en informatieve video’s over zijn vakanties waarin hij duidelijk omkadert hoe zijn ervaring was en wat je absoluut niet mag missen op deze bestemming. Deze Deense content creator wordt gedreven door zijn passie en heeft hier ook zijn beroep van kunnen maken. Hij is ook te vinden op Instagram via @Allanwsu
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek