Romantik Hotel Manoir Carpe Diem

Prins Karellaan 12, 8420 De Haan, België
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

'Pluk de dag' is inderdaad hét motto in dit authentieke, rustgevende landhuis in de duinen. Je wilt immers zo lang mogelijk genieten van de bijzonder knusse familiesfeer. Die is er al in de gang, waar je ontvangen wordt.

Dan de bar met het gezellige haardvuur en die romantische, warme Engelse stijl, waar een boek lezen een feest is... Aan de andere zijde van de gang bevindt zich de 'petit salon', een salon met verschillende zithoekjes en eveneens een open haard. Ook het uitgebreide buffet ontbijtbuffet is reden voor een carpe diem, maar dit houdt niet in dat de nacht dan maar vlug achter de rug moet zijn. Integendeel! De slaapkamers hebben een frisse uitstraling en zijn helemaal het einde. Sommige hebben een Engelse stijl, andere een thema. Er zijn ook nog twee lofts. De suites hebben beneden allemaal een eigen terras met ligstoelen. Super!

De reporter van GRANDE.be bezocht dit hotel en bleef er overnachten gedurende een of meerdere dagen bij het maken van een reportage van de streek.
Van alle hotels bezocht door onze reporters selecteerde de redactie van GRANDE.be dit hotel als een van de meest aangename of typische verblijven in de klasse van 4 of 5 sterren hotels.