Nieuwe GRANDE Perstrips: ga mee naar Den Haag met de GRANDE reporter

Met de GRANDE Perstrips verken je Den Haag als reporter! Je gaat mee op ontdekking van 19 tot en met 21 juni 2024 met de GRANDE reporter. Je ontmoet kunstexperts en ontdekt de geheimen van politiek en cultuur. Je schrijft mee aan de reportage op de site en in de nieuwsbrief van GRANDE.be. Met de GRANDE Perstrips word je begeleid door ervaren gidsen in het gezelschap van een kleine privégroep van minimaal 8 en maximaal 15 gelijkgestemde reizigers-reporters.

Ontdek een exclusieve ervaring met ons Perspakket!

Grijp deze unieke kans om zelf bij te dragen aan de reportage die na de Perstrip gepubliceerd wordt op de site en in de nieuwsbrieven van GRANDE.be. Je krijgt dus niet alleen een kijkje achter de schermen van een toplocatie, maar ook de kans om actief deel te nemen aan het journalistieke proces.

Dit is hoe het Perspakket er uit ziet voor de Perstrip naar Den Haag:

In het Perspakket zitten begrepen ter plaatse: deelname aan de redactieworkshop met de GRANDE reporter, een exclusieve persbijeenkomst met interview over Den Haag en een redactievergadering met alle deelnemers-reporters. Voor wie niet inschrijft voor het Perspakket worden al deze activiteiten vervangen door vrije tijd.

Nieuwsgierig naar het programma? Ontdek het hier:

Een betoverend verblijf en culinaire verwennerij
Stap binnen in een wereld van weelde en verfijning, waar luxe en genot hand in hand gaan. Ontdek het betoverende Hotel Indigo****, waar je verblijft en omringd wordt door de tijdloze grandeur van een voormalige bank, tegenover het majestueuze Koninklijk Paleis Noordeinde. Maak je klaar voor een onvergetelijke traktatie bij Hotel Des Indes*****, waar je wordt verwend met een luxe High Tea, omgeven door de weelderige pracht en praal die dit legendarische etablissement kenmerken.

Unieke toegang voor de pers!

Je krijgt als persreporter exclusieve toegang tot ervaringen die voor het publiek niet toegankelijk zijn:

  • Ontmoeting met kunstexpert Willem-Jan Hoogsteder van het TV-programma 'Tussen kunst en kitsch'
  • Ontvangst door de curator van Museum Voorlinden
  • Interview met een functionaris van Den Haag
  • + Perspakket met de GRANDE reporter!

 

Nog vragen?

Geen zorgen, laat je gegevens hier achter en binnen de drie dagen zal GRANDE.be contact met je opnemen!

Infoavond 30 april 2024

Kom naar onze infoavond op 30 april 2024 om 20u voor alle details over deze Perstrip naar Den Haag! Ontdek het programma, leer over de inhoud van de Perstrip, ontvang alle praktische informatie die je nodig hebt en leer gelijkgestemde reizigers-reporters kennen. De avond duurt ongeveer 1,5 uur en biedt een uitgebreid overzicht van wat je kunt verwachten. Haast je, er is een maximum van 20 deelnemers voor deze infoavond!

Garantie duurzaam reizen

We hechten bij GRANDE.be veel belang aan het beperken van de impact op de bestemmingen die we bezoeken. We willen daarom een inspiratiebron zijn voor het promoten en uitdragen van duurzaam toerisme. Door te kiezen voor de trein en veel per fiets of te voet te doen, houden we deze Perstrip zo duurzaam mogelijk.

Op deze overeenkomst is de garantieregeling van Garantiefonds Reizen, ter bescherming van de consument, van toepassing. Deze reis wordt georganiseerd door LitS met polisnummer Garantiefonds: 2304.1605.00. U kunt de voorwaarden vinden op https://www.gfg.be/nl-be/. Op deze overeenkomst is de regeling burgelijke aansprakelijkheid van MS Amlin van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden op https://vvrovzw.be.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek