Geniet van een zorgeloze vakantie op Camping Village Les Tournels

Aan de Middellandse Zee, niet ver van het prachtige Saint-Tropez, vinden we tussen de pijnbomen en gelegen in een mooi dennenbos van 20 hectare Camping Les Tournels. Een parel van een outdoor-hotel, te midden van wijngaarden. De camping biedt een adembenemend mooi uitzicht op de baai van Pampelonne.

Oase van rust tussen de pijnbomen met full service

De staanplaatsen met een oppervlakte van tussen de 80 en 100 vierkante meter, zijn lommerrijk gelegen tussen de dennenbomen in een oase van rust, ver van alle drukte van de stad. Daarnaast kan je ook een stacaravan huren, met uitzicht op zee. Voor een extra comfortabele ervaring, mét jacuzzi, kan je het Premium pakket boeken. Hier kan je verblijven in een huisje met 3 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers! Wat kan je je nog meer wensen?

De camping is gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk. Zo zijn er accommodaties voor invalide gasten, gelegen in de buurt van alle voorzieningen zoals zwembaden, restaurant, de spa en bar. Ook zijn er zes toilet- en douchegebouwen. Deze hebben eveneens een babykamer en zijn rolstoeltoegankelijk. Niet te vergeten: onze trouwe viervoeters zijn toegestaan. Een belangrijk gegeven voor een mooie vakantie met de ganse familie. De 5-sterren service biedt je allerhande mogelijkheden: een waterpark van 5000 vierkante meter en verschillende glijbanen, een gezellige gastronomisch restaurant met mediterrane gerechten en een wellnessruimte met spa.

Sport- en kinderactiviteiten

Het geluid van de krekels vergezelt je op een wandeling rond deze heerlijke camping, die gelegen is in Ramatuelle. Terwijl je in de wellness vertoeft, kunnen de kinderen deelnemen aan leuke activiteiten die door gekwalificeerd personeel worden aangeboden. Zo zijn er vier kinderclubs en een speciale speelruimte voor de jongsten. Hiernaast organiseert men regelmatig balspelen en activiteiten in het zwembad. Eveneens kan je op de camping een sportveld, een tennisbaan en pingpong tafels vinden. In de maanden juli en augustus vinden er op het einde van de week voorstellingen met zang, dans en theater plaats. Een spetterend einde van een gezellige week!

Voor uitgebreide lunches en diners biedt het restaurant ‘Le Jardin des Pins’ een menu vol mediterrane smaken. Daarnaast kan je in snackbar ‘La Paillotte’ terecht voor een lekker hapje. De bar is de ganse dag geopend, mocht je plots zin hebben in een koel drankje. Barbecueën kan op gas of elektriciteit.

Bezoek de streek!

De streek van de Var is wonderbaarlijk: je bezoekt mooie, pittoreske dorpjes als Gassin, Cogolin en Port Grimaud, de diepe canyon van de Gorges du Verdon of de prachtige stranden van de Franse Rivièra. Je kan een boottocht maken rond de îles d’Or en het eiland Porquerolles bezoeken. Hier kan je heerlijk luieren op één van de mooiste stranden van Europa. Voor elk wat wils!

Camping Les Tournels staat garant voor een heerlijke vakantie. De service is totaal! In de maanden juli en augustus is er een pendelservice van de camping naar de dichtstbijzijnde supermarkt, slager en visboer en naar het strand van Ramatuelle.

Meer info:

Camping Les Tournels

Uitzicht op de baai van Pampelonne

Lommerrijk gelegen tussen de dennenbomen

Waterpark

Wellnessruimte met spa

Restaurants

Kinderen en jongeren

Voorstellingen met zang, dans en theater

Service

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek