3 tips in Groot-Brittannië

3 tips in Groot-Brittannië: van The Wales Way naar fietsen in Newcastle.

1. Voor natuurliefhebbers:

"Wie fan is van een roadtrip, moet zeker ‘The Wales Way’ eens bekijken. Dat zijn drie autoroutes die je naar het hart van Wales brengen en je onderweg meenemen door fantastisch mooie gebieden.”

2. Voor cultuurliefhebbers:

"Je kan in Wales een hoop verschillende activiteiten doen: van de snelste zipline ter wereld in Bethesda tot de meer dan 600 kastelen die je kan ontdekken."

"Breng een bezoekje aan het Imperial War Museum in Londen waar je altijd terecht kan als je interesse hebt in oorlogsverhalen.”

3. Voor sportliefhebbers:

“Er zijn veel opties voor mensen die graag sportief zijn op reis in Groot-Brittannië. Er zijn bijvoorbeeld veel mooie wandel- en fietsroutes in Leeds en Newcastle."

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Aan het sympathieke sluizencomplex van Crinan genieten gasten van het authentieke en charmante karakter van het Crinan Hotel. De familie Ryan laat iedereen zich meteen thuis voelen met hun gezellige warmte en gastvrijheid!

..."
GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Radisson Blu Hotel City Centre verwelkomt je in het hart van de oude stad in Edinburgh. Op een boogscheut van talloze bezienswaardigheden droom je weg in een stijlvolle kamer met een moderne en strakke inrichting: een hemels verblijf!

..."