Stap aan boord bij Explora Journeys en ervaar de Ocean State of Mind

Heb jij er ook altijd al van gedroomd om een luxueuze vakantie op zee te beleven? Trek er dan vanaf deze zomer op uit met Explora Journeys en creëer levenslange herinneringen op de meest betoverende bestemmingen overal ter wereld. Het gloednieuw Europees luxe lifestyle merk, Explora Journeys, transformeert luxe cruises in fascinerende oceaanreizen die je zullen inspireren om verder te reizen en méér te beleven. 

De luxueuze cruiseschepen van Explora Journeys: jouw thuis op zee

In juli 2023 zal de EXPLORA I, het eerste schip uit een vloot van zes, voor het eerst in de vaart komen. Dit vernieuwend luxueus cruiseschip tilt jouw ervaring op zee naar een heel ander niveau. Bij Explora Journeys staat het comfort en de ervaring van de reizigers voorop, daarom beschikt de EXPLORA I over 461 ruime suites vanaf 35 m2, allen uitgerust met een eigen zonneterras. De EXPLORA I biedt een prestigieuze thuis op zee, voorzien van alle mogelijke luxe en comfort, aan maximaal 900 reizigers. 

Dit prachtige schip beschikt over veel buitenruimte en een uitgebreid aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Tijdens de vaardagen op zee krijg je de kans om te herbronnen in de Ocean Wellness. De op de oceaan geïnspireerde wellnessfilosofie van Explora Journeys omarmt de mystieke kracht van de oceaan om je zintuigen te prikkelen en je geest te verruimen. Dankzij het uitgebreid aanbod aan wellnessfaciliteiten en de meer dan 270 vierkante meter aan fitnessfaciliteiten, waaronder een open air gym, een looppiste en een tennisveld, kom je helemaal tot rust. 

Avonden aan boord worden gevuld met live performances in diverse bars en lounges. Denk aan hedendaagse pop geïnspireerd op Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, een relaxte avond bij kaarslicht of een Parijse jazzclubervaring, begeleid door Franse martini's en canapés. Ook staan er diverse workshops op het programma zoals cocktails maken of een fotografiecursus. Ontdek ook de unieke kunstgalerij, het elegante casino en tal van winkels aan boord. 

Heerlijk dineren in een adembenemende setting kan uiteraard niet ontbreken tijdens jouw unieke oceaanbeleving. Verwen je smaakpapillen in één van de zes restaurants of daag jezelf uit tijdens een leerzame workshop waarbij een team van experten je meeneemt op ontdekkingsreis naar nieuwe smaken, texturen, ingrediënten en culturen. 

Duurzaam de wereld rond

Het vernieuwende Europese luxe lifestyle merk, Explora Journeys, werd opgericht vanuit een diep respect voor de oceaan. Explora Journeys draagt duurzaamheid aan boord én op het land hoog in het vaandel. 

Tijdens het ontwikkelen van de EXPLORA I werden tal van initiatieven genomen en gloednieuwe technologieën geïntroduceerd om duurzaam de oceaan over te kunnen varen. Zo beschikt het schip over een Rina Dolphin Certificate, wat er voor zorgt dat het geluid onder water gedempt wordt. Dit komt ten goede van de dieren die in zee leven.  

De schepen van Explora Journeys blijven ruime tijd in de havens liggen, zodat reizigers de kans krijgen om ten volle van de bestemming te kunnen genieten. Bestemmingservaringen worden ontwikkeld om een positieve voetafdruk achter te laten op de bezochte plekken en de aandacht te vestigen op lokale talenten, vakmanschap, cultuur, gastronomie en tradities van de bestemmingen. 

Explora Journeys biedt oceaanreizen over de hele wereld aan van het hoge noorden tot het warme zuiden. Tal van fascinerende reizen starten vanuit vertrekhavens verspreid in Europa. Stap deze zomer aan boord van de EXPLORA I en verwonder je aan de prachtige landschappen en intrigerende cultuur van Noord-Europa of beleef dit najaar een bijzondere Indian Summer op een vaarroute die niet alleen de geheimen van Canada en New England blootlegt, maar je ook meeneemt naar het bruisende New York. 

Ook overwinteren in een aangenaam klimaat behoort tot de mogelijkheden bij Explora Journeys. Ontdek de vrolijke Caraïben of vaar langs de verrassende Indische oceaan. 

Een vakantie aan boord van de EXPLORA I betekent de tijd nemen om met jezelf en je geliefden te connecteren. Deze Ocean State of Mind wordt gekenmerkt door de kalmte, elegantie en vreugde die oceaanreizen van Explora Journeys uitstralen. Uitgerust, met een nieuwe dosis energie, een hoofd vol nieuwe perspectieven en een hart vol herinneringen, duik je na deze unieke belevenis opnieuw het leven in.  

Een persoonlijke reisadviseur van Travel Experts helpt je graag op weg om jouw reis met Explora Journeys op maat samen te stellen, volledig afgestemd op jouw reisdromen en verwachtingen. 

Meer info vind je via deze links: 

Explora Journeys

Travel Experts

Copyright foto's: Explora Journeys 

 

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek