Spot Op Soms Ook Heimwee: Corsica: Cruisen door zon, zee en… een heleboel bochten

Nymke schrijft in oktober 2022 op Soms Ook Heimwee over een heerlijke vakantie op Corsica, het mooiste eiland van Frankrijk.

‘Corsica was totaal niet het plaatje van een eiland zoals in mijn hoofd. Vervang de palmbomen door pijnbomen en de maki’s door everzwijnen en herten. Maar dit prachtige pareltje gelegen tussen de liefdesdriehoek van Frankrijk, Italië en Sardinië heeft instant mijn hart veroverd. Lees verder om je voor te bereiden op je vakantie in Corsica.’

Lees het volledige artikel hier:

  

Over Soms Ook Heimwee en Nymke: Soms ook Heimwee is het reisplatform dat bange hartjes, jonge gezinnen en zelfs de zatste tante de wereld instuurt door knappe foto’s, straffe storytelling en hier en daar een slechte mop. Dromer, dierenliefhebber en avocadokweekster Nymke is ‘toekomstig wereldreiziger en social media mogul’ van Soms Ook Heimwee. Met haar camera in paraatheid en een hoofd vol verhalen treed ze maar al te graag in de voetsporen van Yannick.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Al sinds 1913 is het vijfsterrenhotel 'Le Royal' van de hotelgroep Barrière een prachtig toeristenoord aan de Normandische kust.

..."
"

Straatsburg bezoeken, én genieten van de natuur en de rust!

..."