Reizen per video in Zwitserland

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Zwitserland.

Zwitserland is gekend als land van de bergen. Denk maar aan het alom bekende Matterhorn met 4478 meter hoogte. Als je de berg nog niet in het echt gezien hebt, is de kans groot dat je hem al zag op een verpakking van chocolade. Maar Zwitserland is natuurlijk meer dan die ene bekende berg. Overal vind je een stukje natuur, in de vorm van een nationaal park aan de rand van Italië of in de vorm van 31 botanische tuinen en plantenverzamelingen zoals Papiliorama. Zwitserland heeft trouwens geen hoofdstad maar een bondstad: Bern.

De video neemt je mee naar de steden, over de bergen en in de dalen. Je wandelt tussen de wijnranken en je wisselt winter en zomer met elkaar af. Een leuke bestemming voor elk seizoen dus.

     

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Het superior viersterrenhotel Grischa vind je rechtover het station en vlakbij de kabelbaan en het centrum van Davos Platz. Dat prachtige hotel met duurzaamheidslabel biedt alle comfort voor mountainbikers en skiërs.

..."