Reizen per video in Madeira

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Madeira.

In het midden van de Atlantische Oceaan ligt het ‘bloemeneiland’ Madeira. Pas in de 15e eeuw werd de archipel ontdekt en bewoond door Portugezen. Bijna dertig procent van de inwoners woont in Funchal, de grootste stad van Madeira. Twee derde van het grondgebied is beschermd gebied, hierdoor kan de ongerepte natuur er perfect floreren. 

Op het vulkanische eiland blijft het voor eeuwig lente. Het zijn vooral de avonturiers die in Madeira aan hun trekken zullen komen. Geniet na een dag in de kleurrijke plantenmozaïek en de mythische bergen van een prachtige zonsondergang met een glas heerlijke Madeirawijn. 

De mist in de video trekt op en introduceert de onberispelijke en mythische natuur van Madeira zoals: Ponta de São Lourenço, São Vicente, watervallen in Seival ... Ga snel op avontuur naar het unieke klimaat van Madeira!

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels