Reizen per video in Lissabon

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Lissabon. 

Lissabon is een van de kleurrijkste hoofdsteden van Europa. De schilderachtige straatjes worden gekenmerkt door oude gele trams en pittoreske pleinen. De antieke trams rijden door het steile landschap naar de historische uithoeken van de stad. De bekende rode brug Ponte 25 de Abril overspant de Taag, die uitmondt in de Atlantische Oceaan, en staat samen met de gele trams op elke postkaart uit Lissabon. 

De hoofdstad krijgt nog meer kleur door de opmars van street art. De moderne kunstvorm gaat hand in hand met het authentieke straatbeeld. De grootste troef is dat de stad haar graffiti niet wegstopt in achterwijken, maar de kunstvorm ook in het charmante stadscentrum omarmt.

Kruip mee in de tram en reis doorheen de video langs de kleurrijke pittoreske straten naar de parelwitte gebouwen zoals: het Panteão Nacional en de Torre de Belém, een verdedigingstoren  aan de oever van de Taag. Geef je vakantie extra kleur en trek naar Lissabon. 

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels