Reizen per video in IJsland

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier IJsland.

IJsland is een eiland dat behoort tot Europa. In de hoofdstad Reykjavik woont twee derde van de volledige bevolking van IJsland. Het land bestaat voornamelijk uit laag- en middelgebergtes, verschillende gletsjers van waaruit rivieren naar de zee stromen en meren waarvan sommige heetwaterbronnen zijn. Het grootste deel van het land is onbewoond en tijdens bepaalde maanden zelfs totaal onbereikbaar. Zowel toeristen als de lokale bevolking hebben best altijd eten en drinken mee voor enkele dagen als ze beslissen om op ontdekking te gaan.

Je gaat mee op sleeptouw met een jonge bende die de prachtige natuur van IJsland laat zien. Je aanschouwt de wonderen van het Noorderlicht en merkt al snel dat IJsland bestaat uit bergen, watervallen en veldwegen.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels