5 Sterren Video IJsland

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier IJsland.

IJsland is een prachteiland voor iedereen die gek is op unieke landschappen. De IJslandse landschappen zijn uniek en daardoor erg bijzonder. Je vindt er grote vlaktes waar IJslandse paarden op grazen, felblauwe watervallen, ijsgrotten en zelfs zwarte stranden die zo gekleurd zijn door de vulkanische activiteit op het eiland. Hoofdstad Reykjavik is klein en gezellig maar het echte avontuur begint hier pas echt in de natuur.

   In 4 minuten tijd maak je kennis met IJsland in hartje winter. Deze video laat alle onderdelen die dit eiland zo bijzonder maken zien. Je maakt kennis met de prachtige landschappen, watervallen, dieren die er leven en activiteiten die je er kan doen. En dit allemaal in een dekentje van sneeuw en ijs.

     Creator: Antoine Janssens is een Zwitserse filmmaker die de wereld wil laten zien hoe hij die ziet. Via zijn Youtube en Instagram kanaal neemt hij zijn volgers mee naar de meest bijzondere plekken over de hele wereld. Geen enkele bergtop is te hoog voor hem!
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels