Reizen per video in Egypte

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Egypte.

Egypte is een Arabisch land dat noordoostelijk in Afrika en in het zuidwesten van Azië ligt. De hoofdstad is Caïro en het land grenst aan de Middellandse Zee. Het land is twee keer zo groot als Frankrijk en staat op plaats 30 van grootste landen ter wereld. 96% van het land bestaat uit woestijn en toch wonen in die woestijnen mensen want af en toe vind je een Oase. In de Nijl, de enige rivier in Egypte waarin het hele jaar water staat, zitten ongeveer 160 vissoorten. De nijlbaars is daaruit de bekendste.

Je krijgt op een cinematische manier een beeld van wat Egypte te bieden heeft. Zo zie je een glimps van de pyramiden, hiërogliefen, tempels en de steden.

                      

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels