De Canarische Eilanden of de Rode Zee: Ga deze winter naar de zon met CroisiEurope

Een andere omgeving, een stralende zon én enkele bijzondere plekjes om te ontdekken: de nieuwe winterroutes van CroisiEurope naar de Rode Zee en de Canarische Eilanden beloven een onvergetelijke reis te worden. Welkom aan boord!

  Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met CroisiEurope.

Ontdek de schatten van de Rode Zee

Vanaf november 2021 tot maart 2022 kan je een fascinerende reis maken naar twee landen met een unieke rijkdom: Egypte en Jordanië. Aan boord van La Belle de l’Adriatique vaar je naar het Land van de farao’s, langs het Sinaï-schiereiland. Deze cruise is de ideale gelegenheid om de betoverende geschiedenis van het land te leren kennen. In de mysterieuze stad Luxor bezoek je de Vallei der Koningen, de laatste rustplaats van de farao’s van Egypte.

Reis naar de Jordaanse kust om de niet te missen bezienswaardigheid Petra te aanschouwen. Deze historische stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt vaak beschreven als het achtste wereldwonder. De prachtige, monumentale gevels die uit de roze zandsteenrots zijn uitgehakt zijn uniek in de wereld.  

Profiteer deze winter van de eindejaarsfeesten met twee uitzonderlijke routes van 11 of 12 dagen en originele excursies naar het Land van 1001 Nachten. Dompel je onder in de geschiedenis: het is bijna alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

La Belle de l'Adriatique is een elegant cruiseschip met plek voor 197 passagiers en een eigentijdse, gezellige sfeer. Kom aan boord geniet van de zon, de vele diensten en leuke activiteiten.  

Eeuwige Lente op de Canarische Eilanden                                 

Ook nieuw deze winter: een trip naar de Canarische Eilanden! Met deze prachtige reis kan je op ontdekkingstocht gaan naar de zes eilanden van de archipel: Tenerife, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Ferro.

Terwijl je geniet van het heerlijke lenteachtige klimaat tussen tropische valleien en woestijnduinen, pittoreske dorpjes en moderne steden, liggen er talrijke schatten op je te wachten. De cruise is de ideale gelegenheid om te ontspannen op de zwarte zandstranden, te wandelen in de onvoorstelbare en weelderige natuur, de nationale parken te bezoeken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan en te kuieren in de authentieke dorpjes met een boeiende geschiedenis.

De stijlvolle MV La Belle des Océans, een zeeschip met plek voor 130 passagiers, heeft een breed scala aan diensten zoals restaurants, een zwembad en een fitnesscentrum. Allemaal van topkwaliteit.

Meer info vind je via deze links:

Ontdek de Rode Zee

Ontdek de Canarische Eilanden

Copyrights foto's: G. Medina, P. Kazmierczak, S. Zmuli, B. Dorin, R. Helen, M. Planas, M. Brautovic, N. Tar

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels