Reizen per video in Antwerpen

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Antwerpen.

Antwerpen is een grote stad in België en de hoofdstad van de provincie Antwerpen. De haven van Antwerpen is na die van Rotterdam de grootste van Europa. De stad wordt ook wel eens de koekenstad genoemd. Dat verwijst naar de peperkoeken uit de 16de eeuw en de vele koekenfabrieken in Antwerpen. Bekende plaatsen binnen de stad zijn het Centraal Station, het Museum aan de Stroom, het Rubenshuis, de Zoo van Antwerpen en de Meir. In deze stad kan je terecht voor natuur, cultuur en diamanten.

Je krijgt een rondleiding van de stad, terwijl je ook uit de lucht een prachtig beeld krijgt van wat de stad te bieden heeft.

                      

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"
Hotel Julien bevindt zich in twee historische gebouwen, omgeven door groene terrassen. Het biedt je heel wat stijl en comfort. De loungeruimte, een relaxerende plaats met boeken en magazines, leidt je naar de stijlvolle bar, waar je op je wenken bediend wordt.
..."