Reizen per video in Amsterdam

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Amsterdam.

Amsterdam is, als hoofdstad van Nederland en de stad van het Anne Frank museum, vrij bekend. Maar het meest bekende van deze stad zijn ongetwijfeld de grachten. Dat maakt deze stad het Venetië van Nederland. De stad barst van de cultuur. Er staan nog veel authentieke gebouwen uit de 17de eeuw. Musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het eerder vermelde Anne Frank museum zijn een must see. Verder is Amsterdam de ideale stad om je kleerkast aan te vullen.

Als een vogel door stad, vlieg je langs de kanalen en kleine straatjes van Amsterdam. De dronebeelden geven een beeld van hoe de stad er van op het water uitziet. De video neemt je naar alle mooie plaatsen van de stad en toont je zelfs culinaire schoonheid.

                       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur.

..."
"

In het heuvellandschap van Zuid-Limburg bevindt zich het Parkhotel Het Gulpdal. De familie Huls baat het viersterrenhotel uit in Slenaken, een pittoresk dorp met authentieke vakwerkhuizen. Het hotel heeft een prachtige ligging in het dal van de rivier Gulp.

..."
"

Mooi midden het snijpunt van Nederland, Duitsland en België vormt Hotel Winselerhof een oase van rust, natuur en genieten. Het behoort tot de Zuidlimburgse Oostwegel Collection. Een absolute aanrader is het exquise restaurant Pirandello, waar men de smaak van Italië serveert.

..."
"
Net achter het Maastrichtse Vrijthof vind je het Kruisherenhotel: een oude kerk met kloostercomplex van de monnikenorde der Kruisheren. De bouw werd begin van de zestiende eeuw afgerond, binnenin is de design supermodern.
..."
"

Het iconische Hilton Amsterdam, doordrenkt van geschiedenis en raffinement, ligt in het chique residentiele Amsterdam-Zuid.

..."
"

Hilton Rotterdam ligt in het hartje van de stad; een plek vol cafés, restaurants, shops en musea.

..."
"

Het DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de bossen. Je voelt je als een koning in de luxe kamers met balkons die uitzicht bieden op de bossen en de golfbaan met 9 holes.

..."
"

Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt het perfect begin van de vakantie.

..."