Hilton Amsterdam

Apollolaan 138, 1077 Amsterdam, Nederland
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

Het iconische Hilton Amsterdam, doordrenkt van geschiedenis en raffinement, ligt in het chique residentiele Amsterdam-Zuid.

Uitkijkend op het Noorder Amstelkanaal, is het vanaf het Hilton Amsterdam slechts 5 minuten lopen naar de mooiste winkels en boetieks, en 10 minuten naar attracties zoals het Rijksmuseum en het Vondelpark.

De elegante en onlangs opnieuw ingerichte gastenkamers en suites – inclusief de beroemde John & Yoko Suite – bieden een oase aan rust en comfort voor alle vakantiegangers.

De lichte en frisse kamers hebben een stijlvolle inrichting en grote ramen die geopend kunnen worden, met prachtig uitzicht op de stad. Gasten hebben ook toegang tot de volledig uitgeruste Health Club.

Geniet van de authentieke Italiaanse keuken in Roberto’s, al meer dan 25 jaar een legende in Amsterdam. Onder leiding van Franz Conde, biedt Roberto’s klassieke Italiaanse gerechten, bereidt met verse seizoensingrediënten. Probeer een bijzondere cocktail in de Half Moon Lounge, met zijn gezellige open haard en grote ramen met uitzicht op het kanaal en de eigen haven. In de zomermaanden is het Garden Terrace een oase van rust waar u kunt ontspannen en kijken naar de wereld die voorbijgaat, terwijl u geniet van onze op maat gemaakte seizoenscocktails en bijpassende zomergerechten.