Hilton Amsterdam Airport Schiphol voor het perfect begin van de vakantie

Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt het perfect begin van de vakantie. Trakteer jezelf op uniek Nederlands design, internationale cocktails van bekroonde bartenders in Axis Lobby & Cocktail Bar (gelegen in het 42-meter hoge atrium), Aziatische cuisine in Bowery Restaurant en relax in de sauna of stoombad zodat je uitgerust op reis kan. Na een wake-up call, wandel je de volgende ochtend zo naar airport via een overdekte gang (5-7 min.). Maak je gebruik van de Park & Fly packages dan kan je ook je auto laten staan in de ondergrondse hotelparkeergarage.

Het hotel bevindt zich op slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam en diverse populaire bezienswaardigheden, zoals het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum. Het treinstation biedt directe verbindingen naar steden als Rotterdam, Antwerpen en Brussel. De populaire strandbestemming Zandvoort ligt op 30 minuten rijden en de regio Zaanse Schans ligt op 25 minuten rijden.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur.

..."
"

In het heuvellandschap van Zuid-Limburg bevindt zich het Parkhotel Het Gulpdal. De familie Huls baat het viersterrenhotel uit in Slenaken, een pittoresk dorp met authentieke vakwerkhuizen. Het hotel heeft een prachtige ligging in het dal van de rivier Gulp.

..."
"

Mooi midden het snijpunt van Nederland, Duitsland en België vormt Hotel Winselerhof een oase van rust, natuur en genieten. Het behoort tot de Zuidlimburgse Oostwegel Collection. Een absolute aanrader is het exquise restaurant Pirandello, waar men de smaak van Italië serveert.

..."
"
Net achter het Maastrichtse Vrijthof vind je het Kruisherenhotel: een oude kerk met kloostercomplex van de monnikenorde der Kruisheren. De bouw werd begin van de zestiende eeuw afgerond, binnenin is de design supermodern.
..."
"

Het iconische Hilton Amsterdam, doordrenkt van geschiedenis en raffinement, ligt in het chique residentiele Amsterdam-Zuid.

..."
"

Hilton Rotterdam ligt in het hartje van de stad; een plek vol cafés, restaurants, shops en musea.

..."
"

Het DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de bossen. Je voelt je als een koning in de luxe kamers met balkons die uitzicht bieden op de bossen en de golfbaan met 9 holes.

..."
"

Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt het perfect begin van de vakantie.

..."