Als een koning in de luxe van DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Het DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de bossen. Je voelt je als een koning in de luxe kamers met balkons die uitzicht bieden op de bossen en de golfbaan met 9 holes. In de Health Club kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, het zwembad, het Turks stoombad en de sauna. Voor het zwembad dien je te reserveren. Het stoombad en de sauna zijn beperkt geopend. Er is gratis openbare parkeergelegenheid en gratis WiFi beschikbaar.

De kamers hebben een eigen badkamer met een aparte douche en bad. Elke kamer beschikt over een balkon, kamerhoge ramen, airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten. 's Ochtends staat een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet voor je klaar.

Na het ontbijt kunt je gaan golfen of een duik nemen in het binnenzwembad. Daarnaast kun je ontspannen in de sauna of genieten van een massage. Er worden diverse schoonheidsbehandelingen aangeboden en je kunt sporten in de fitnessruimte.

In het restaurant Royal Parc worden in een warme ambiance gerechten geserveerd die zijn geïnspireerd op de traditionele Europese keuken, maar met een frisse, moderne twist. In de eetruimte kun je moderne kunstwerken bewonderen. Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in de gerenoveerde, trendy bar Juno. Bij Juno worden tal van drankjes geserveerd, maar ook lunch, diner en snacks van het speciale barmenu.

De accommodatie bevindt zich ongeveer 10 km van Amersfoort en 17 km van Utrecht. Beide steden zijn perfect om te winkelen en bieden vele toeristische bezienswaardigheden. Je bent in slechts 45 minuten bij de luchthaven Schiphol. In de omgeving kun je de bossen en de beroemde zandduinen verkennen. De accommodatie biedt plattegronden en je kunt er fietsen huren.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur.

..."
"

In het heuvellandschap van Zuid-Limburg bevindt zich het Parkhotel Het Gulpdal. De familie Huls baat het viersterrenhotel uit in Slenaken, een pittoresk dorp met authentieke vakwerkhuizen. Het hotel heeft een prachtige ligging in het dal van de rivier Gulp.

..."
"

Mooi midden het snijpunt van Nederland, Duitsland en België vormt Hotel Winselerhof een oase van rust, natuur en genieten. Het behoort tot de Zuidlimburgse Oostwegel Collection. Een absolute aanrader is het exquise restaurant Pirandello, waar men de smaak van Italië serveert.

..."
"
Net achter het Maastrichtse Vrijthof vind je het Kruisherenhotel: een oude kerk met kloostercomplex van de monnikenorde der Kruisheren. De bouw werd begin van de zestiende eeuw afgerond, binnenin is de design supermodern.
..."
"

Het iconische Hilton Amsterdam, doordrenkt van geschiedenis en raffinement, ligt in het chique residentiele Amsterdam-Zuid.

..."
"

Hilton Rotterdam ligt in het hartje van de stad; een plek vol cafés, restaurants, shops en musea.

..."
"

Het DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de bossen. Je voelt je als een koning in de luxe kamers met balkons die uitzicht bieden op de bossen en de golfbaan met 9 holes.

..."
"

Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt het perfect begin van de vakantie.

..."
"
Het is een erg comfortabel hotel op het Noordzeestrand, op een kilometer van het (enige) dorp. Alleen wie hier woont, mag met een wagen op het eiland rijden, dus de rust is op Vlieland absoluut. 
..."
"

Peter en Heleen Faas hebben in het gereputeerde Hotel Noordzee in Cadzand een onvervalste New England annex Cape Cod-stijl geïntroduceerd, met veel wit geschilderd hout, maritieme details en vlotte River Woods-kleurtjes. Het hotel beschikt over 62 kamers opgesplitst in tien categorieën.

..."

Pagina's