5 Sterren Video Tierra del Fuego

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Tierra del Fuego in Chili.

In het uiterste zuiden van Chili ligt Tierra del Fuego, ofwel Vuurland. Dit is een eilandengroep die aan het uiterste puntje van Chili ligt. Het hoofdeiland Isla Grande de Tierra del Fuego is het grootste eiland, de kleinere eilandjes liggen hieromheen verspreid. Het gebied werd in 1881 verdeeld onder Argentinië en Chili. Deze regio straalt rust uit, je kan hier dagenlang rondtrekken en bijna niemand tegenkomen. Hier kan je echt even een rustmoment inlassen.

   Onder begeleiding van een Chileense verteller word je meegenomen door Tierra del Fuego. Je maakt kennis met een koppel dat je een kijkje biedt in hun leven. Ze omschrijven hoe ze hier terecht zijn gekomen onder begeleiding van prachtige sfeerbeelden van de omgeving. De video laat de pracht van het land zien vanuit het oogpunt van originele inwoners.

      Creator: The Travel Magazine is een online platform voor en door reizigers. Ze bieden informatieve content aan hun lezers en kijkers en geven hier een unieke twist aan. Via hun website thetravelmagazine.net en hun Youtube kanaal leer je de wereld kennen op een andere manier.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels