5 Sterren Video Peru

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Peru.

Peru is een van de grootste landen van Zuid-Amerika. De Incacultuur is hier nog steeds te vinden en het cultuurgehalte in dit land staat altijd hoog. In Peru kan je op ontdekking gaan naar Machu Picchu, een van de 7 wereldwonderen. Een vakantie in Peru staat voor een rijke geschiedenis ontdekken en gastvrije bevolking ontmoeten.

  Je wordt in deze video meegenomen langs de vlaktes en rivieren van Peru maar ook door de bergpassen van dit magische land. De variatie in fauna en flora wordt heel erg geaccentueerd. Je maakt kennis met de prachtige uitzichten en nieuwsgierige bevolking.

      Creators: Onder het motto ‘het is niet waar je naar kijkt dat ertoe doet, het is wat je ziet.’ Maken Jacob en Katie Schwarz te meest prachtige sfeervideo’s. Hun onderwerpen zijn heel gevarieerd en gaan van reptielen naar oogstseizoen naar natuurlijk reisvideo’s.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels