5 Sterren Video Kenia

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Kenia.

In Oost-Afrika, aan de kust van de Indische Oceaan vind je Kenia. Een land met een rijke, inheemse cultuur en tropisch klimaat dat recht op de evenaar ligt. Een reis naar Kenia staat gelijk aan safari. De Big Five kan je hier ontdekken maar ook zo’n 75 andere diersoorten. Dat maakt Kenia de bestemming bij uitstek voor safari gangers.

   De video omvat kort maar bondig wat een vakantie in Kenia precies wil zeggen. Het gaat om de rijke, inheemse bevolking, op safari gaan in jeeps, vogel spotten en klauwteren tussen rotswanden. Op safari ga je te voet of met de jeep en slapen doe je er in tenten rondom het kampvuur.

     Creator: MrBrynnorth is in 2018 met een groep vrienden naar Kenia getrokken. Samen hebben ze hier 2 weken lang, met 3 Land Rovers het land ontdekt op een manier die normaal gezien bijna niet mogelijk is. De hoogtepunten van zijn reis deelt hij in deze video. Overal waar hij naartoe gaat neemt hij zijn camera mee. Je weet maar nooit als er iets interessants te filmen is.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels