5 Sterren Video Japan

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Japan.

In het oosten van Azië kom je Japan tegen. Dit eiland wordt steeds hipper onder jonge reizigers. Het land straalt rust en zen uit, wat de Europeaanse toerist heel erg aantrekt. Een reis naar Japan staat gelijk met kennis maken met eeuwenoude tradities, grote, bruisende steden en bezoeken aan de meest prachtige tempels.

   Deze korte video laat je via sfeerbeelden kennis maken met Japan. We gaan van de drukke treinstations en steden door naar de prachtige en rustgevende natuur. Een aantal niet te missen onderdelen van een reis naar dit eiland worden aangekaart, zoals bijvoorbeeld de theeceremonies.

     Creator Charlie Johnston is een freelance video maker uit Londen. Via zijn kanaal pronkt hij met de meest prachtige projecten waar hij al aan heeft gewerkt. Deze staan meestal in het teken van toerisme en reizen. Naast zijn Youtubekanaal runt hij ook zijn eigen productiehuis in Londen: Media Hog Productions. Dit mediahuis specialiseert zich in creatieve video’s en event video’s.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels