5 Sterren Video Costa Rica

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video's over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Costa Rica.

Costa Rica is een land in Centraal-Amerika. In het noorden ligt de grens met Nicaragua en in het zuiden grenst het aan Panama. Daarnaast ligt het ingesloten tussen de Caribische Zee en de Grote Oceaan, waardoor er aan kustlijn en paradijselijke stranden geen gebrek is. Costa Rica wordt gezien als een van de veiligste landen van Midden-Amerika, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt. Het land heeft een tropisch klimaat en heeft van mei tot oktober te maken met het regenseizoen. De periode van december tot april is de droge tijd, de ideale tijd voor een bezoek.

  De video toont je alle aspecten van dit veelzijdige land. Van prachtige stranden tot het dichtbegroeide regenwoud en indrukwekkende vulkanen, Costa Rica is met recht een van de populairste reisbestemmingen van Centraal-Amerika.

      Creator: Antoine Janssens, een Zwitserse fotograaf die zijn eigen creative agency Toast Agency oprichtte en een passie heeft voor reizen. Hij plaatst video's op YouTube en via zijn eigen kanalen.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels