The Courthouse Hotel

Great Marlborough St 19-21, W1F 7HL Londen, Groot Brittannië
GRANDE reporters visited (multiple) this hotel

The Courthouse, hartje Londen, heeft een zwaar verleden. Zowel John Lennon, Oscar Wilde, Christine Keeler, Keith Richards als Mick Jagger kwamen hier ooit terecht, toen dit pand nog fungeerde als oppergerechtshof. Vandaag vinden de vips hun bezoek hier interessanter.

De oude cellen werden getransformeerd tot dertien suites, sommige met haardvuur. De rechtszaal fungeert nu als restaurant, de wachtzaal van het publiek als ontbijtruimte. The Courthouse? Een duur huis van bewaring waar de invrijheidstelling gelukkig bij de prijs inbegrepen is. Leuke details: er is een binnenzwembad (een unicum in Londen), een spacenter, een stoomkamer en de gezellige bistro Carnaby’s, waar wij een zeer smakelijke en zacht geprijsde lunch genoten.

De reporter van GRANDE.be bezocht dit hotel en bleef er overnachten gedurende een of meerdere dagen bij het maken van een reportage van de streek.
Van alle hotels bezocht door onze reporters selecteerde de redactie van GRANDE.be dit hotel als een van de meest aangename of typische verblijven in de klasse van 4 of 5 sterren hotels.