Spot Op Trot Op!: Ontdek 13 bijzondere musea in Amsterdam

Jonathan schrijft in november 2022 op zijn blog Trot Op! over 13 bijzondere musea in Amsterdam.

‘Gezien de meute dronken Hollanders die me hier elk weekend van je nounounou voor de voeten komt lopen zou je het niet meteen zeggen, maar in vergelijking met Amsterdam is Antwerpen een veredeld provinciestadje. Dat moeten toegeven prikt wel wat, maar ik ben vooralsnog niet blind en de realiteit is wat ze is. Amsterdam is zowel charmant als innovatief, baadt al dan niet terecht in een alles-kan-alles-mag sfeertje en biedt bezoekers schijnbaar eindeloze mogelijkheden op zowat alle denkbare vlakken. Het is kortom een wereldstad met een naam en een aantrekkingskracht waar we in België enkel van kunnen dromen, en daar gaat wat in een schreeuwerige toeristenboot door de Brugse reien varen niet meteen iets aan veranderen. Dat kan je in Amsterdam namelijk ook, en daar ben je er bovendien niet op tien minuten klaar mee.’

Lees het volledige artikel hier:

  
Over Trot Op! en Jonathan: Trot Op! is niet de zoveelste reisblog. Het is humoristisch, apart en in-your-face. Jonathan Ramael werkt als reisjournalist, en als fotograaf voor onder meer de Stad Antwerpen. Sinds hij eind 2018 met Trop Op! begon, sleepte hij een tiental nominaties voor de Belgian Travel Blog Awards in de wacht.

 
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"
Ooit geslapen in een fort van meer dan 100 jaar? Dat kan in het Fort Resort Beemster, in de Nederlandse provincie Noord-Holland, vlakbij Purmerend. Het is een modern verbouwd fort met een hotel, twee restaurants en een wellnesscomplex.
..."