Spot Op TravelRebel: Waddenkust tot Schiermonnikoog – Wadde’s duurzaam?

Charlotte schrijft in april 2022 op TravelRebel over de Waddenkust en Schiermonnikoog.

‘De Waddenkust biedt eindeloze natuurpracht en authenticiteit. Deze regio behoort niet voor niets tot het UNESCO wereld erfgoed en van zelfvoorzienendheid hebben ze hier wel kaas gegeten. Als kers op de taart deden we “een weekendje Schier” naar Lytje Pole. Dit vijfde Waddeneiland beter bekend als Schiermonnikoog voelt als een oase van rust in evenwicht gebracht door een standvastige zeewind.’

Lees het volledige artikel hier:

    

Over TravelRebel en Charlotte: TravelRebel is een platform waarin duurzaam reizen en leven centraal staan. Het draait om het volgen van je passies en dromen, het nemen van risico’s, het beleven van nieuwe avonturen en dapper ongekende gebieden ontdekken. Als een echte rebel! Charlotte is de oprichter van TravelRebel. Reizen en risico’s nemen zijn haar levensvisie. Charlotte is altijd op zoek naar nieuwe routes, verse reisverhalen en speciale ervaringen.  

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"
Ooit geslapen in een fort van meer dan 100 jaar? Dat kan in het Fort Resort Beemster, in de Nederlandse provincie Noord-Holland, vlakbij Purmerend. Het is een modern verbouwd fort met een hotel, twee restaurants en een wellnesscomplex.
..."