Spot Op: Dichtbij & Ver Weg: Hongarije, een onontgonnen parel

Werner en Myriam schrijven in januari 2023 op Dichtbij & Ver Weg over de onontgonnen parel: Hongarije.

Als citytrip zit Boedapest stevig in de lift. En met reden: Boedapest heeft cachet met haar grootse historische gebouwen, gezellige wijken en de Donau die de stad netjes in twee splitst. Je kan er bovendien heerlijk eten en de trendy ruin bars zorgen vooral ‘s avonds gegarandeerd voor de nodige ambiance. Ook buiten Boedapest houden de Hongaren er een Bourgondische levensstijl op na: kastelen, wellness, wijn en gastronomie zijn dé troeven van dit land in het hart van Europa.

Lees het volledige artikel hier:

  

Over Dichtbij & Ver Weg en Werner & Myriam: Op Dichtbij & Ver Weg delen Werner & Myriam hun ervaringen in reisreportages. Hun doel is om lezers te inspireren. Voor Werner is reizen verruimen en verrijken. Een trip is voor hem geslaagd als hij kan doordringen in de ziel van andere culturen. Myriams favoriete reizen zijn die waar ze de tijd volledig uit het oog verliest en het contact met de lokale bevolking intens is.

 

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Kempinski Hotel Corvinus biedt een geweldige ervaring in het centrum van de stad, door de combinatie van Europees luxe verblijf met Hongaarse cultuur en stijl.

..."