Reizen per video in Zweden

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Zweden.

Zweden is een land helemaal in het noorden van Europa en grens langs het westen aan Noorwegen en langs het oosten aan Finland. Zweden is een van de meest welvarende, rijkste en meest ontwikkelde landen van de wereld. De meest bekende plaats is Lapland, dat is eigenlijk een streek die zowel Zweeds, Noors als Fins is. Andere mooie plaatsen zijn het mijngebied van de Grote Koperberg en het agrarisch landschap van Zuid-Öland. In Zweden is voornamelijk veel natuur te ontdekken, maar de steden zijn ook de moeite. Denk daarbij aan de hoofdstad Stockholm, Göteborg en Malmö.

Het koppel dat deze video maakte, neemt je mee op roadtrip door Zweden. Je ziet leuke plaaten alsof je meerijdt in de auto of op de achtbaan.

                      

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels