Reizen per video in Mallorca

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Mallorca.

Mallorca is een tropisch paradijs van de Balearen. Het Spaanse eiland wordt dankzij een glasheldere zee, parelwitte stranden en kalksteenrotsen aanbeden door zonnekloppers. Toch heeft het populaire eiland meer te bieden. De ongerepte en ruige natuur van Mallorca leent zich perfect voor fietsers en wandelaars. 

Bezoek Palma de Mallorca, de hoofdstad van Mallorca. Een levendige stad om tot rust te komen. De uitleg voor deze paradox zijn de traditionele siësta’s, pittoreske cafés en gotische architectuur om bij weg te dromen. 

Reis per video over de schilderachtige bergen en door pittoreske straatjes waar de tijd lijkt stil te staan. Zelden zag je een zonsondergang zo fraai als in een baai op Mallorca. Vergeet na de video zeker geen siësta in te lassen. 

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels