Reizen per video in Griekenland

GRANDE.be zet een interessante bestemming in de kijker. Wij gingen daarvoor op zoek naar de leukste video. Ontdek hier Griekenland.

Griekenland is deel van het meest zuidelijke gebied van het Balkanschiereiland. Griekenland ligt zowel aan de Middellandse Zee, als de Ionische Zee en de Egeïsche Zee en heeft Albanië, Turkije, Bulgarije en Macedonië als buurlanden. Naast prachtige kusten en vele eilanden heeft dit land ook 24 nationale parken. Verder hebben de Olympische Spelen hier hun oorsprong en is het een land met een lange geschiedenis. Sinds 1974 is Griekenland een republiek. Als je naar Griekenland gaat, mag je zeker niet vergeten de typisch Griekse gerechten te proeven.

In deze video zien we voornamelijk mooie dronebeelden en twee mensen die duidelijk van hun vakantie genieten. Het spreekt je aan om net hetzelfde te doen: genieten van een vakantie in Griekenland.

       

Over deze reeks 'Reizen per video': we selecteren de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. En we raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

"

Vlakbij de haven van Rhodos, uitkijkend over de kristalblauwe Egeïsche zee, ligt Rhodos Horizon City Hotel. In dit prachtige viersterrenhotel is het heerlijk vertoeven.

..."