Reizen per video in Corsica

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Corsica. 

Langgerekte stranden met een azuurblauwe zee of avontuurlijke bergen met ruige natuur: Corsica heeft het allemaal. Het Franse eiland in de Middellandse Zee is een paradijs voor actievelingen en culturele ontdekkers. De hoge toppen van de ruige Corsicaanse bergen overcompenseren de kleine – maar bekendste Corsicaan – Napoleon Bonaparte.

Het unieke landschap komt niet alleen de avonturier ten goede. De wijngaarden van Corsica, die al meer dan 2000 jaar oud zijn, krijgen hun veelzijdige karakter door een aaneenschakeling van landschappen en klimaten.

De video neemt je mee van een pittoreske Corsicaanse haven richting de ongerepte natuur. Onderweg rijd je langs uitgestrekte wegen met de Middellandse Zee als prachtig panorama. Laat je verrassen door het wondermooie Corsica.

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels

GRANDE reporter Gert Van Wichelen
bezocht dit hotel en schreef:
"

Al sinds 1913 is het vijfsterrenhotel 'Le Royal' van de hotelgroep Barrière een prachtig toeristenoord aan de Normandische kust.

..."
"

Straatsburg bezoeken, én genieten van de natuur en de rust!

..."