5 Sterren Video Tasmanië

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Tasmanië.

Tasmanië is een eiland aan de Australische kust. Het is de kleinste deelstaat van Australië. Ondanks de kleine oppervlakte van dit eiland is het ontzettend rijk aan fauna en flora. Om deze te beschermen zijn er maar liefst 500 beschermde natuurgebieden opgericht, elk uniek en te bezoeken als toerist. De beste manier om Tasmanië te ontdekken is door te kamperen. De Tasmaanse wildernis is zo rijk dat hij zelfs op de Werelderfgoedlijst staat voor natuur en cultuur.

   In deze video word je meegenomen langs de meest prachtige natuurgebieden in Tasmanië. Je maakt kennis met de stevige rotsen die in de zee staan, prachtige baaien en rijke natuurgebieden. De sfeer van Tasmanië wordt perfect weergegeven. Als je naar Tasmanië op vakantie gaat is dat voor de natuur, zo veel is duidelijk.

      Creator: Into The Wild Films bestaat uit Phil en Joan, 2 Australische content creators die de stap in het onbekende hebben genomen en overleefd. Na 20 jaar werken op kantoor besloten ze te gaan backpacken door Australië, zo bezochten ze veel plekken waar ze anders nooit waren gekomen. Na deze pauze besloten ze snel om dit permanent te maken. Ze namen beide ontslag en startten ‘Into The Wild Films’ op. Via hun kanaal delen ze korte sfeervideo’s van Australië. Ze geloven beide dan ook dat Australië het mooiste land ter wereld is.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels