Reizen per video in Australië

Ga mee op reis door een cameralens. GRANDE.be geeft je een unieke blik op bestemmingen om bij weg te dromen. Herontdek in slechts enkele minuten Australië

Australië, met zijn betoverende landschappen en bruisende steden zoals Sydney en Melbourne, heeft een intrigerende geschiedenis. Duizenden jaren voor de Europese kolonisatie bewoonden de Aboriginals het land. 

In 1901 werd Australië, zij het nog niet volledig, onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk. Het land staat bekend om zijn contrasten, met natuurlijke pracht en een diverse, dynamische samenleving. Vandaag de dag vormen de overblijfselen van deze koloniale geschiedenis, gecombineerd met de rijke Aboriginal-cultuur, de unieke identiteit van Australië.

Bezoek in onderstaande video Melbourne, Sydney en Port Douglas. Een prachttour van de oostkust van Australië vanuit de lucht. 

Voor de reeks 'Reizen per video' selecteren we de beste video van een bepaalde bestemming. Daarbij geven we telkens een woordje uitleg over de bestemming en over de video. We raden vooral aan om de video te bekijken.
Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels