5 Sterren Video Noord-Spanje

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Noord-Spanje.

Noord-Spanje wordt in de volksmond vaak het “groene Spanje” genoemd. Deze regio in dit zonvakantieland laten de toeristen vaak links liggen. Toch is deze regio het bewijs dat Spanje veel meer is dan zon, zee, strandvakanties. Het landschap is ontzettend gevarieerd en ook de natuur kent een grote diversiteit. Een vakantie in Noord-Spanje gaat hand in hand met wandelingen in de vrije natuur, bezoeken aan pittoreske dorpjes en bezoeken aan wijngaarden.

   Spanje kan je ontdekken op veel meer manieren dan je denkt. De meeste toeristen laten de fiets hier vaak links liggen maar deze video laat zien dat het wel kan. De tocht tussen Oviedo en Pamplona wordt hier volledig gedocumenteerd. Ze laten dit deel van Spanje zien vanuit de trein en vanop de fiets. Begeleid door prachtige, rustgevende muziek wordt je meegenomen op de fietstocht van deze avonturiers.

     Creator: de Nederlandse Tristan Bogaard is een fotograaf, auteur en natuurlijk reisgek. Hij pakt zijn reizen net iets anders aan dan de meeste content creators, hij doet alles zo veel mogelijk met de fiets. Via zijn Youtubekanaal documenteert hij zijn fietsvakanties terwijl hij enkele tips geeft over hoe jij zelf deze reisjes het beste kan aanpakken. Sinds 2017 maakt hij deze reisjes met zijn vriendin Belén. Zo ontdekken ze samen de wereld vanop het zadel en hebben ze ook een boek geschreven: Bike Life.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels