5 Sterren Video Myanmar

GRANDE.be selecteerde de meest aansprekende video’s over verre, exotische bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Video’s van absolute topkwaliteit, gemaakt door reporters, video specialisten en drone drivers van over de hele wereld: ontdek hier Myanmar.

In Zuidoost-Azië, tussen de grenzen van Bangladesh, India, China, Laos en Thailand, ligt Myanmar. Dit land aan de Andamanse Zee is een vaak vergeten Aziatische bestemming. Dit land met een tropisch moessonklimaat wordt vooral bedenkt door bosgebied. Deze bestemming behoort tot de meest authentieke plekken op aarde. De originele natuur en cultuur is in grote lijnen bewaard gebleven maar af en toe komt de drang naar modernisme er ook tussen piepen.

   De video met sfeerbeelden neemt je mee op reis door Myanmar. Je maakt kennis met de bevolking, natuur en tempels die je hier kan bezoeken. Met een afwisseling van drone- en videobeelden wordt er een zo goed mogelijk beeld gemaakt van dit land en zijn inwoners. De reis van de makers wordt ondersteund door deze beelden en korte stukjes uitleg van waar ze geweest zijn en hun ervaringen.

     Creators: Let’s escape together bestaat uit Max en Em. Een creatief koppel met een passie voor reizen. Ze hebben een passie voor reizen en leggen deze graag ook vast. Hun kanaal is opgericht vanuit hun passies en in 2017 werd let’s escape together opgericht. Ze zijn te vinden op Youtube, Instagram en hun eigen website via Let’s escape together.
Over deze reeks '5 Sterren Video’: we presenteren topvideo's over bestemmingen die tot de verbeelding spreken. En we geven een korte uitleg over de bestemming en over de maker. Bekijk de video's en beleef de prachtige bestemmingen.

Onze GRANDE reporters stellen volgend(e) hotel(s) voor in deze streek

Grande hotels